E fa'afefea ona fa'alelei mo pati pati

1

E fa'afefea ona fa'alelei mo pati pati
1. A'oa'oga teuga a pati: teuteuga faavae
Faiga faavae: E tusa ai ma manaʻoga pe filifili pore invisibility kulimi poʻo le concealer, filifili se lanu lanu mama nai lo le paʻu o le paʻu o le concealer poʻo le faavae, ma isi, o le oloa e le faʻatapulaaina, faʻamalamalamaina le paʻepaʻe i le ata.
Domain, vagana ai le tulaga o le ulu mata ma le ponaivi.
Fa'ailoga: Fa'apipi'i se fa'amalama i le ponaivi muāulu, alalaupapa o le isu ma le ponaivi muaulu pe'a mae'a fa'amaufa'ailoga e fa'aleleia atili ai le iila.
Contour: O le paʻu ata e faʻaaogaina i le itu o foliga, e aofia ai le tulaga o lauulu, ma e mafai foi ona faʻatumu avanoa.Vali i itu uma e lua o le alalaupapa o le isu, i lalo o laugutu mo se lagona faaopoopo o le tolu-dimensionality.
Matamata: Fa'apipi'i le togi lanu mumu i alafau ona fa'asalalau lea i ou tamatamailima.
Lipstick: A uma ona fa'aulu laugutu, fa'aaoga le lanu i le laugutu mumu rosa ma fa'asalalau pito i ou tamatamailima.

2

2. Teuga o pati: teuteu mata
Filifili le penitala mata e fetaui ma le lanu o lou lauulu, tusi le faʻavaa o laumata, ma teisi i luga.O le pauta o mata e fa'atumuina avanoa o mata, ma fa'afefiloi fa'anatura.
Matamatao le vali muamua e fesuiai le itu o le tuputupu ae o mata, ona mulimuli ai lea i le pulumu e faaitiitia ai le lanu o mata.Fa'aoga mata mata, pa'u pa'u po'o lanu pa'epa'e pa'epa'e i luga o se vaega lautele o laumata.
Enaena moliata matae fufui i se pulumu fefiloi lapo'a ma fa'asolo lelei i luga o le mata atoa.O mata lanu enaena e faʻaaogaina i gaugau o laumata faʻalua, o le tulaga faʻapitoa o loʻo faʻaalia i le ata.
O mata lanu enaena uliuli e faalolotoina ai le pito o le mata, ma o le pauta o mata e faʻamalosia ai le mata mai le alalaupapa o le isu i le mata.Fa'ailoga mata po'o le pa'epa'e pa'epa'e e lavea le pito i luga o le mata e pei ona fa'aalia i le tulaga o lo'o fa'aalia, vali lanu enaena totonu.eyeliner.
O le eyeliner burgundy e tosoina ai le eyeliner pito i fafo i le pito o le mata, ma o le lanu enaena uliuli e faʻalolotoina le pito i lalo o le mata, ona faʻaaogaina lea o le eyeliner enaena e faʻaloloto ai le pito pito i lalo o le mata, ma le peni silika toe faʻamalamalamaina mata. .O le ata atoa o le a pepelo
Fusi fuifui, pipii i nofoaga e tau leai ni fuifui, fa'apipi'i fuifui, fufulu mata'imata i le fa'atama, fufulu mata pito i luga ma lalo, ona fa'atatau lea i le mea e pipii ai mata.

Fautuaga teuga o pati
1, vali laugutu mumu o le faʻataʻitaʻiga sili ona tuusaʻo o sexiness
Afai e te matua le manaʻo e faʻaalu se taimi e mafaufau ai e uiga i lau teuga, ma e te le lelei tele i le teuga, e mafai ona e valiina se laugutu mumu pe a uma ona faʻaoga le teuteuga faavae.I lenei auala, o le aotelega o foliga o foliga e tasi
O le pito i lalo e maaleale, afai e te mafaia, o le a sili atu le suia o foliga o mata.

3
2, e leʻi tuʻua lava e le aufaipese asu le pisinisi lalelei
O teuga asu e masani lava ona avea ma fesoasoani lelei e faʻaola ai le siosiomaga, o le a lava le taimi e te valiina ai lenei teuga, e pei o oe i le ogatotonu o pati eseese, ae o le ulaula ulaula e le toe faʻatapulaʻaina i na o le uliuli.
Lanu, atonu e sui i le lanu u'amea o le a sili atu ona lelei.

4
3, o le faʻaaogaina o se numera tele o aʻafiaga penina
O teuga fa'asaga i mata o lo'o fa'aalia ai se fa'ai'uga siliva o le penina, e aunoa ma se teuteuga, na'o sina pa'u fa'apena pe fa'apena.ata matapo'o se mea faapena e te mana'o e tu matilatila ai
O le faiga atoa e sili ona mama, fou ma fa'afefe.

 


Taimi meli: Iul-15-2022